Veelgestelde vragen

Inbellen

Ik heb gehoord dat je bij sIKN € 0,89 per uur “luisterkosten” moet betalen. Deze zie ik niet terug in dit overzicht. Hoe zit dat?

Deze kosten ziet u niet terug omdat luisterkosten bij sIKN niet bestaan. Luisterkosten bij andere aanbieders betreffen kosten per luisteruur die aan de aanbieder betaald worden, naast de reguliere telefoonkosten die een luisterkastje maakt. Bij sIKN betaalt u per luisterkastje abonnementsgeld van € 1,68 per maand ongeacht het aantal luisteruren.

Maar waar zijn die € 0,89 dan voor?

Bij sIKN worden de telefoonkosten door de luisteraar zelf betaald. Er zijn echter bij sIKN ook kerken aangesloten die de telefoonkosten voor het luisteren graag zelf willen bekostigen zodat de luisteraar (ongeacht het telefoonabonnement van de luisteraar) geen telefoonkosten betaalt. De kerk krijgt de telefoonkosten door sIKN doorberekend op hun maandelijkse factuur maar tegen een zeer voordelig telefoontarief, te weten € 0,89 per uur.

Onze kerk wil graag de keuze hebben tussen openbaar of besloten uitzenden. Kan dat?

Dat kan. In ons beheersysteem kunt u aangegeven of uitzendingen openbaar of besloten moeten plaatsvinden. U kunt er desgewenst ook voor kiezen om archieven pas beschikbaar te stellen als u daar toestemming voor heeft gegeven. Dit kunt u zelf aan- of uitzetten in het beheersysteem.

Moeten er bij een eventuele overstap nieuwe kastjes aangeschaft worden?

U kunt de Lukasontvangers (ook type Lukas-T) gewoon gebruiken. De instellingen van de ontvangers dienen wel aangepast te worden zodat de ontvangers contact maken met het netwerk van sIKN. Wanneer u aanvullende kastjes nodig heeft, kunt u bij sIKN de Kerkwebradio bestellen.  

Kunnen we bij een eventuele overstap de huidige zender blijven gebruiken?

Dit is niet mogelijk, er zal in de kerk een zender van sIKN geplaatst moeten worden om contact te maken met het netwerk van sIKN. Op deze zender zit een jaar garantie en deze wordt voor u geïnstalleerd en aangesloten op uw geluidsinstallatie.

Inbellen


Disclaimer | Privacy | Copyright 2016 sIKN