Inbellen

Berekenen Luisterkosten  Offerte aanvragen   Veelgestelde vragen

Veel (oudere) luisteraars luisteren nog steeds naar de Kerktelefoon via de telefoonlijn, dat wil zeggen, met een luisterkastje dat is aangesloten op de telefoonlijn.

De afgelopen weken is er veel rumoer ontstaan op het gebied van Kerktelefoon door de mededeling van inbellen.org uit augustus 2012 dat inbellen.org stopt met haar dienstverlening. Logisch dat kerken en luisteraars schrikken; volgens inbellen.org zijn er 6.300 luisteraars de dupe.

Maar stopt inbellen dan nu echt? Het antwoord is nee: níet bij sIKN!

sIKN continueert haar dienstverlening voor 5 jaar, gegarandeerd! sIKN, opgericht door en voor de kerken, is díe kerken en luisteraars die door het stoppen van inbellen.org in de problemen komen, graag van dienst. De luisteraar kan dus – in tegenstelling tot berichten in de diverse media dat Kerktelefoon stopt – bij sIKN  nog vele jaren door middel van de hen zo vertrouwde telefoonlijn de diensten beluisteren.

Kortom: Kerktelefoon stopt NIET bij sIKN!

Is overstappen moeilijk?

Een overstap naar sIKN is niet moeilijk. Er wordt door sIKN een nieuwe zender (IKZ) in de kerk geplaatst en aangesloten op de geluidsinstallatie en de werking wordt gedemonstreerd. Verder wordt er instructie over de bediening van zowel de zender als het centrale systeem gegeven.

Aan de kant van de luisteraar zullen een paar instellingen in de Lukas-ontvanger aangepast moeten worden, een werkje van nog geen 5 minuten per Lukas-ontvanger.

Wat zijn de tarieven?

De tariefstructuur van sIKN is er eentje van vaste bedragen. Geen variabele kosten op basis van gebruik, gewoon vaste kosten per maand. U weet waar u aan toe bent. En of het duur is? Vult u de gegevens in bij Berekenen Luisterkosten en u zult zien dat het tegendeel waar is!

Wilt u door ons geïnformeerd worden of een vrijblijvende offerte ontvangen, vult u dan het offerteformulier in bij Offerte aanvragen en wij nemen contact met u op.

sIKN heeft oog voor iedereen die vanuit huis de kerkdiensten wil volgen. Van inbellen voor de luisteraar zonder Internet tot een app voor de luisteraar met een tabletPC of smartphone!    

Berekenen Luisterkosten  Offerte aanvragen   Veelgestelde vragen


Disclaimer | Privacy | Copyright 2016 sIKN