Mededelingen

 

Kerkdiensten, Corona en Kerkomroep.

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Overheid in samenspraak met de RIVM aanvullende maatregelen getroffen om de uitbraak van het Coronavirus te beperken. Een van deze maatregelen betreft bijeenkomsten met meer dan 100 personen, geen doorgang te laten vinden. Dit zal ook consequenties hebben voor het houden van kerkdiensten en vieringen.

Met Kerkomroep beschikt u over een mogelijkheid om uw gemeente of parochie ook op afstand te bereiken.

Kerkomroep.nl heeft altijd een ruime overcapaciteit om op die manier een eventuele toename in kijkers en luisteraars op te kunnen vangen. Door de maatregelen die de Overheid opgelegd heeft, verwachten wij nu een zeer grote extra toename in aantallen kijkers en luisteraars. Wij zullen aanstaande zondag 15 maart 2020 met het team aanwezig zijn en de belasting van de systemen continu monitoren zodat wij de continuïteit en beschikbaarheid van de systemen zoveel als mogelijk kunnen waarborgen.

Wij zullen alles in het werk stellen alle luisteraars en kijkers van dienst te zijn maar in geval van zeer grote drukte, voorrang geven aan luisteraars boven de kijkers om daarmee zoveel mogelijk mensen thuis van dienst te kunnen zijn.

Dit zijn onvoorziene omstandigheden die door hun omvang veel zullen vergen van het platform. Het team zal aanstaande zondag haar uiterste best doen om alle mensen thuis de dienst of viering op afstand mee te laten beleven.

 
 

 


Disclaimer | Privacy | Copyright 2016 sIKN