Diensten

Wel of niet naar de kerk gaan is voor velen een keuze die ze normaliter zelf kunnen maken. Maar voor sommige mensen is het niet mógelijk om ter kerke te gaan. Omdat ze oud zijn en niet meer zo lang in de kerkbanken kunnen zitten, omdat er jonge kinderen zijn die (nog) niet mee kunnen naar de kerk, omdat ze in een ziekenhuis verpleegd worden of omdat ze voor werk in het buitenland verblijven. Een willekeurige greep uit de vele mogelijke redenen.

sIKN zorgt er voor dat deze mensen toch de dienst of viering mee kunnen beleven. In de kerk wordt apparatuur geplaatst zodat de dienst / viering uitgezonden kan worden en een gemeentelid / parochiaan kan op zijn / haar verblijfplaats deze dienst / viering meebeleven.

Iedereen kan de dienst meebeleven op zijn / haar eigen manier. Degene die voor zijn werk in het buitenland zit kan via de laptop de dienst / viering meemaken, de oudere kan dat weer via een speciaal kastje en het jonge gezin via de Internet. Zomaar enkele mogelijkheden. sIKN levert oplossingen en producten waarmee iedereen op elke plek de dienst / viering kan meebeleven of het nu om beeld gaat of om geluid.


Disclaimer | Privacy | Copyright 2016 sIKN