Demonstratie

Op deze website geven we veel informatie over de producten en diensten van sIKN en DCT Net. Het blijft echter ‘virtueel’ en daar willen wij het niet bij laten.

Om u kennis te laten maken met de oplossingen van sIKN, organiseren wij een aantal keer per jaar voorlichtingsbijeenkomsten. De locaties zijn eenvoudig bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.
Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u meer informatie over sIKN, de diverse oplossingen, de kosten, de technische achtergronden en hoe het systeem in de praktijk werkt. Ook kunt u de apparatuur bekijken en luisteren naar de ontvangstkwaliteit. U krijgt niet alleen informatie van sIKN maar ook van één van de aangesloten kerken zodat u de ervaringen van een gebruiker zelf kunt vernemen.

Een voorlichtingsbijeenkomst heeft een informeel karakter en wordt als buitengewoon leerzaam en prettig ervaren. Een bezoek is gratis en verplicht u tot niets. De duur van de bijeenkomst is maximaal twee uur.

Behoefte aan een bijeenkomst bij u in de buurt? Wilt u meer weten over de apparatuur bij de luisteraar? Meer weten over beelduitzending vanuit uw kerk? Neem contact met ons op. Wij kunnen u vertellen wanneer we bij u in de buurt zijn of we organiseren samen met u een bijeenkomst.


Disclaimer | Privacy | Copyright 2016 sIKN