Partners

sIKN en DCT Net weten hoe ze audio- en videosignalen moeten distribueren, weten wat er in kerken leeft en welke functies gewenst zijn. Zij vertalen dat naar toepassingen binnen de kerkomroepsystemen en laten dat vervolgens door ontwikkelaars maken. Zo kunnen mensen thuis al jaren live een uitzending vanuit de kerk volgen, de nu zo bekende term "livestream". Sterker nog, de uitzendingen worden zelfs nog een periode bewaard zodat nogmaals of later luisteren gewoon tot de mogelijkheden behoort.

Het transport van die audio- en videosignalen gebeurt al jaren via een vaste of mobiele Internetverbinding, digitaal dus. Tot voor kort konden ook de mensen die geen Internetverbinding wilden hebben nog via analoge technieken zoals telefoonverbindingen of kabelverbindingen meeluisteren. Elk gemeentelid / parochiaan kon zo op een eigen manier contact hebben met de kerk. Nu alle kabelmaatschappijen en telefonie-aanbieders volledig gestopt zijn met het analoge signaal, is echt voor iedereen een Internetverbinding nodig. Maar ook daarin zijn diverse mogelijkheden, dat kan een vaste Internetverbinding zijn (bijvoorbeeld kabelinternet) maar dat kan ook heel goed een mobiele internetverbinding zijn (bijvoorbeeld een router met een simkaart voor data). Op deze manier wordt niemand op basis van techniek uitgesloten: tenslotte willen wij gemeenteleden / parochianen en kerken  juist met elkaar verbinden!

De apparatuur die bij een gemeentelid / parochiaan geplaatst kan worden, is door specialisten op dat gebied ontwikkeld. In selectieprocedures, waarin vele partijen uitgenodigd zijn, hebben deze partijen op basis van vooraf gestelde eisen en wensen laten zien dat zij in staat waren om goede apparatuur te leveren. Apparatuur met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Nu, na vele jaren, kunnen we constateren dat de leveranciers hun toezeggingen meer dan waargemaakt hebben.

 

csnet
Netwerk beheerder


Disclaimer | Privacy | Copyright 2016 sIKN