Partners

sIKN en DCT Net weten hoe ze audio- en videosignalen moeten distribueren, weten wat er in kerken leeft en welke functies gewenst zijn. Zij vertalen dat naar toepassingen binnen de kerkomroepsystemen en laten dat vervolgens door ontwikkelaars maken.

Het transport van die audio- en videosignalen gebeurt over telecom-netwerken. Zo worden de uitzendingen verzonden over standaard telefoonverbindingen, standaard kabelverbindingen maar natuurlijk ook via het internet. Elk gemeentelid / parochiaan kan op een eigen manier contact hebben met de kerk. Niemand wordt op basis van techniek uitgesloten. We willen gemeenteleden / parochianen en kerken tenslotte juist met elkaar verbinden!

De apparatuur die bij een gemeentelid / parochiaan geplaatst kan worden, is door specialisten op dat gebied ontwikkeld. In selectieprocedures, waarin vele partijen uitgenodigd zijn, hebben deze partijen op basis van vooraf gestelde eisen en wensen laten zien dat zij in staat waren om goede apparatuur te leveren. Apparatuur met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Nu, na vele jaren, kunnen we constateren dat de leveranciers hun toezeggingen meer dan waargemaakt hebben.

OrbitronSolutions Radio
Leveranciers apparatuur

csnet
Netwerk beheerder

KPNTele2ZiggoUPC
Telecom partijen


Disclaimer | Privacy | Copyright 2016 sIKN